Glorious Interim

Extra hands on marcom expertise wanneer het jou uit komt

We leven in nieuwe tijden. Het nieuwe werken. De deeleconomie. Geboren uit nieuwe inzichten. Waarom risico lopen als het niet hoeft? We zijn wars van ‘waste’ en gaan liever geen knellende trajecten in die bol staan van voorwaarden in plaats van voordelen. We richten ons leven in naar de behoefte van dat moment. Optimaal resultaat tegen zo min mogelijk kosten.

Werkplekken worden flexibel. Als ze er überhaupt nog zijn. Afdelingen worden efficiënter. Even minder inzet op marketing & communicatie? Dan even minder. Maar is de lancering van die nieuwe dienst tóch een feit en weet je niet meer waar je mankracht vandaan moet halen? Dan bel je ons.

  • Extra expertise en hands on ondersteuning nodig op de afdeling marketing & communicatie?

  • Geen zin in ellenlange selectie trajecten en pittige rekeningen van detacheringsburo’s?

  • Wel de lusten maar niet de (personeels)lasten?

Onze Glorious Interimmers staan graag voor je klaar

Stuk voor stuk rotten in het marcom vak. Doorpakkers. Creatieve doeners & denkers waar jouw afdeling van groeit en die jouw bedrijf, dienst of merk verder helpen. Je wordt immers niet zomaar een Glorious Interimmer…

Voor korte of voor langere tijd. Fulltime of parttime. We zijn flexibel en maken afspraken waar jij als opdrachtgever bij geholpen bent.

  • Professioneel

  • Flexibel

  • Pragmatisch

  • Lef & liefde in
    marketing & communicatie

Glorious resultaat is wat telt

Met een Glorious Interimmer haal je letterlijk de Guts & Glory mentaliteit en professionaliteit in huis die je van ons als bureau al gewend bent. Samen bekijken we welke marketing & communicatie doelen onze interimmer voor jou gaat behalen, binnen welke periode en voor welk budget.

Vanzelfsprekend toetsen we jouw behoeften, missie en visie op onze beoogde Glorious Interim kandidaat, maar ook vice versa. Alleen met zo’n ultieme match behalen we beiden Glorious resultaat. En dat is waar we het voor doen. Wij de Guts, jij de Glory.

Weten hoe Glorious Interim voor jou kan werken? Neem contact met ons op.