Communicatieadvies & realiseren website

Paviljoen de Witte 

Opdrachtgever: Paviljoen de Witte

Opdracht: Communicatieadvies, realiseren website, webteksten, content creatie, offline communicatiedragers, projectmanagement.

De architectuur en inrichting van Paviljoen de Witte spreken tot de verbeelding. Koninklijke allure, stijlvolle inrichting en een altijd fascinerend uitzicht over zee. Een huwelijk, bedrijfsfeest, receptie, aangeklede borrel of private dining; de omlijsting van deze prachtige omgeving in combinatie met de excellente service en gastvrijheid van exploitant/eigenaar Eric van Abbe en zijn team maakt elk event tot een sprookje met bijna koninklijke allure in Paviljoen de Witte.

Uitwerking: De realisatie van een nieuwe site was een must. En dus één van de speerpunten uit het totale communicatieadvies dat we mochten uitbrengen en realiseren voor Paviljoen de Witte. Een mooie uitdaging. Samen met onze partners in grafisch design en website ontwikkeling, bracht Guts & Glory het traject tot een resultaat om trots op te zijn. Eigentijds en functioneel waren de belangrijkste uitgangspunten voor de te realiseren website. Eenvoudig in onderhoud en compatible met overige communicatieve uitingen (social media, brochures, hand-outs, e-mailings). Vervolgens ontwikkelden we een nieuwe range folders en visitekaartjes en zorgden we voor éénduidigheid in de huisstijl.