RIJNMOND-BOUW

Soort opdracht: Advies strategie marketing & communicatie, ontwerpen campagne, bouwen campagnewebsite, optimaliseren corporatie website, bepalen offline communicatiedragers, opzetten van social media platformen, marketing & communicatieadvies.

Rijnmond Bouw biedt opleiding én werk voor leerlingen die een vak willen leren terwijl ze geld verdienen.

Leerlingen die gemotiveerd zijn en liever met hun handen werken dan met hun hoofd in de boeken zitten. Jongeren die aan de slag willen in de bouw om zo verder te bouwen aan hun eigen toekomst.

Omschrijving:
Ambitieuze, nieuwe bouwprofessionals verder helpen. Dat staat centraal bij Baas in de Bouw, een campagne van opleidingsbedrijf Rijnmond-Bouw. Guts & Glory is het aanspreekpunt voor alle marketing- en communicatievraagstukken van zowel Rijnmond-Bouw als Baas in de Bouw. Door de websites, social media kanalen én de offline communicatiemiddelen te onderhouden en verzorgen werken wij actief mee aan het realiseren van de doelen van onze klant. Voorbeelden van de afgelopen tijd: nieuwe flyers en brochures (van strategie tot ontwikkeling), twee succesvolle Facebookcampagnes en natuurlijk up-to-date social media kanalen!