Communicatieadvies & realiseren website

The Hospitality Club

Opdrachtgever: The Hospitality Club

Opdracht: Communicatieadvies, realiseren website, webteksten, content creatie, offline communicatiedragers, projectmanagement.

Een feest, bruiloft of zakelijk event tot een onvergetelijke maken. Het is de missie van exploitant/eigenaar Eric van Abbe en zijn team om dat waar te maken. En dat op één van de mooiste locaties van Rotterdam. In drie tot de verbeelding sprekende, aaneengeschakelde oude pakhuizen in het ‘Westelijk Handelsterrein’ huist The Hospitality Club. Een bijzondere locatie waar Rotterdamse, urban sfeer en hospitality de boventoon voeren.

Uitwerking: De realisatie van een nieuwe site was een must. En dus één van de speerpunten uit het totale communicatieadvies dat we mochten uitbrengen en realiseren voor The Hospitality Club. Een mooie uitdaging. Samen met onze partners in grafisch design en website ontwikkeling, bracht Guts & Glory het traject tot een resultaat om trots op te zijn. Eigentijds en functioneel waren de belangrijkste uitgangspunten voor de te realiseren website. Eenvoudig in onderhoud en compatible met overige communicatieve uitingen (social media, brochures, hand-outs, e-mailings). Vervolgens ontwikkelden we een nieuwe range folders en visitekaartjes en zorgden we voor éénduidigheid in de huisstijl.