Stories

Deze leuke Sinterklaas inhakers moet je écht lezen

Guts & Glory Rotterdam Communicatie Sinterklaas inhakers

Nog één nachtje slapen en dan mogen alle surprises, gedichten en dobbelcadeaus de deur uit: het is weer pakjesavond. De verjaardag van de legendarische Sinterklaas, een geliefd kinderfeest. Terwijl alle kinderen overspoeld worden met Sinterklaasliedjes en pepernoten, haken bedrijven enthousiast in. En dat levert soms hilarische berichten op. Wij hebben de leukste Sinterklaas inhakers van 2017 op een rijtje gezet.

 

  1. Schoen zetten in de gevangenis

Op de socials van politiebureau Hoefkade in Den Haag werd wel een hele bijzondere en lachwekkende foto gedeeld. Verdachten die een nachtje logeerde bij de politie hebben braaf hun schoen voor de celdeur neergezet. Zouden zij snoep of een dagvaarding in hun schoentje hebben gekregen?

Schoenen. 👞 👢 👟Sinds vandaag is de Sint weer in ons land. Zo'n jarenlange traditie dat schept immers een culturele…

Geplaatst door Politiebureau Hoefkade, Schilderswijk/Stationsbuurt/Rivierenbuurt op zaterdag 18 november 2017

 

  1. Geen zin in chocola?

Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar misschien is er een moment dat je genoeg hebt van de vertrouwde chocoladeletter. In plaats daarvan kun je genieten van de Boerenkaasletter. Maar echt 😉

Stapelen en stapelen. Vandaag met ons team weer een hele lading letters gemaakt van heerlijke boerenkaas van Kaasboerderij Schellach!

Geplaatst door Boerenkaasletter op zaterdag 11 november 2017

 

  1. Hulp bij gedichtenstress

Rijmwoorden verzinnen, cadeaus shoppen en surprises in elkaar flansen. Best frustrerend, als het even niet lukt. Centraal Beheer heeft dat begrepen: de Sinterklaas verzekering. “Voor een pakjesavond zonder stress!” Je kunt kiezen voor hulp bij een gedicht, surprise of contact met de enige echte meneer de Sint. En dat helemaal gratis.

 

  1. De Vlogpiet

Intertoys pakt breed uit tijdens de Sinterklaasperiode. Zij geven de Testpiet een eigen testvlog, waarin de leukste speelgoed wordt uitgezocht en getest. Deze enthousiaste piet is ook te zien het Nickelodeon-programma ‘Op weg naar pakjesavond’.

 

  1. De Chocomel letterpakken

Naast de chocoladeletters kun je nu ook je eigen naam spellen met de Chocomel Letters; elke pak heeft een andere letter. Maar natuurlijk kun je meer spellen dan alleen je eigen naam. Chocomel doet momenteel niets liever.

Dat ‘ie dondersgoed weet wat ’ie gaat schenken 😏

Geplaatst door Chocomel op woensdag 29 november 2017

 

  1. Sinterklaas snapt ‘m niet helemaal

Denk je aan online cadeaus inslaan, dan denk je aan Bol.com. Althans, wij wel. Bol.com zit daarom ook niet stil wat betreft Sinterklaas (in een melige, scherpe vorm).

Sinterklaas was een beetje doof… 😅

Geplaatst door bol.com op dinsdag 28 november 2017

 

  1. Oké, vooruit, nog eentje dan

Omdat wij niet kunnen stoppen met lachen.

"IK BEN TOCH ZEKER SINTERKLAAS NIET." #1978

Geplaatst door bol.com op dinsdag 21 november 2017