Stories

Glorious Christmas: have a ball!

Guts & Glory The Content Company Kerst

Het duurt niet lang meer of we zijn volop aan het genieten van de gezellige, drukke feestdagen. Je buik rond eten, glazen bijvullen en bijkletsen met vrienden en/of familie. Ze zingen niet voor niks “it’s the most wonderful time of the year”!

Omdat wij dit een mooi moment vinden om nostalgisch terug te blikken op het jaar, hebben we onze beste negen Instagram in één foto gebundeld. Doen we even. Of eigenlijk the best 9.

The best 9

Onze beste posts van 2017 ? #bestnine2017

A post shared by Guts & Glory (@gutsglorycommunicatie) on

Maar dat niet alleen. We willen jou een paar waanzinnige feestdagen wensen! Oh ja, en we gaan na de Kerstdagen flink uitbuiken tot Nieuwjaarsdag. Vanaf 2 januari knallen we weer met content en tikken we marketingadviezen de deur uit.

Liefs en tot dan,

Thamar, Eva, Rosaline, Wendy & Marijn.