Stories

Guts & Glory – A 5 Year Story

Guts & Glory A 5 Year Story

Er was eens een communicatiebureau waar zes mensen keihard werkten om mooie, spraakmakende, gevoelige en ijzersterke verhalen te vertellen. In tekst, beeld en video. Meer dan woorden, het was een boodschap. Geen sprookje, maar echt. Zíj maakten het echt. Met echte verhalen. Echte mensen. Met hier en daar een schepje ‘guts’.

5 year

Natuurlijk gaat het hier over Guts & Glory. Het begon met Eva’s ambitie om te communiceren vanuit het verhaal achter het merk. En dat is nu vijf jaar geleden. Kun je het voorstellen? Vijf jaar vertellen wij mooie verhalen van anderen én ons eigen verhaal. En dat samen met de tofste opdrachtgevers.

Zo’n mijlpaal is eigenlijk wel een feestje waard. Ja toch? Dat dachten wij ook. Tijd voor een borrel met verhalen, een Rotterdamse bitterbal, een DJ en alleen maar leuke mensen.

Let’s celebrate

Afgelopen donderdag 5 juli was het zover. Na de laatste voorbereidingen stapten de eerste gasten om vier uur binnen in het prachtige OVVICE Rotterdam, waar we gevestigd zitten. En hoe kan het feest beter beginnen dan met een glas Cava? Of twee. Oké, drie dan. Precies.

De zaal vulde zich met mooie mensen, inspirerende gesprekken, swingende muziek en culinaire hapjes. We trapten de avond af met een cliché speech: eigenlijk om te benadrukken hoe dankbaar en trots we zijn met deze mijlpaal en deze avond. We gaven het woord aan de Rotterdamse stadsdichter Derek Otte. Hij droeg zijn poezië voor (schipper, mag ik overvaren?) en liet iedereen sprakeloos achter. Een mooi, Rotterdams begin van ons feestje. 

En zo volgde de rest van de avond, waar we genoten van alles en iedereen om ons heen. Het resultaat van deze onvergetelijke avond? Een trots gevoel en een brede lach. En uiteraard een mooie collectie aan foto’s van onze hardwerkende fotograaf Jasper, een een after movie van videograaf Matthijs.

Guts & Glory bestaat dit jaar vijf jaar en dat hebben we gevierd! Op donderdag 5 juli 2018 proostten we, met onze toffe…

Posted by Guts & Glory on Monday, July 9, 2018

We hebben hard naar deze mijlpaal toegewerkt. Na deze avond zitten wij nog steeds niet stil. Doen we eigenlijk nooit. Sterker nog, op naar volgende de 5, 10, 20 Year Story.

 

Leave a Comment