kroonen en verdult advocaten huisstijl ontwerp logo visitekaartje website guts & glory rotterdam ontwerpen grafisch design creatief concept creatie content

Vraag

Creëer een nieuwe huisstijl voor Kroonen & Verdult Advocaten die als gegoten zit en het bedrijf bij potentiële klanten op de kaart zet.

Aanpak

De wensen van de opdrachtgever vertaalden we naar een compleet nieuwe huisstijl. Eigentijds, professioneel en industrieel met een vleugje vintage: geïnspireerd door de inrichting van het pand waar dit frisse advocatenbedrijf is gevestigd. We adviseerden op het gebied van afwerken en materiaalkeuze van de huisstijldragers en deelden onze ideeën over de inzet van social media, e-mailmarketing en offline communicatie.

Resultaat

De kersverse huisstijl ademt de professionaliteit van het advocatenbedrijf, wat ze een stap verder heeft gebracht in de communicatie- en marketingwereld.

Maandelijkse nieuwsbrief!Schrijf je in zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en niets mist uit communicatie- en marketingland.