PAVILJOEN DE WITTE

Vraag

Vertaal de koninklijke allure en stijlvolle inrichting van Paviljoen de Witte in een nieuwe website, huisstijl en communicatiedragers.

Aanpak

De realisatie van een nieuwe website was een must. En dus één van de speerpunten uit het totale communicatieadvies dat we mochten uitbrengen en realiseren voor Paviljoen de Witte. Een mooie uitdaging. Samen met onze partners in grafisch design en websiteontwikkeling, brachten we het traject tot een resultaat om trots op te zijn. ‘Eigentijds’ en ‘functioneel’ waren de belangrijkste uitgangspunten voor de te realiseren website. Eenvoudig in onderhoud en compatible met overige communicatieve uitingen (social media, brochures, hand-outs, e-mailings). Vervolgens ontwikkelden we een nieuwe range folders en visitekaartjes en zorgden we voor eenduidigheid in de huisstijl.

Resultaat

De prachtige omgeving in combinatie met de huisstijl, website en communicatiedragers maakt elk event tot een onvergetelijk sprookje in Paviljoen de Witte.

Maandelijkse nieuwsbrief!Schrijf je in zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en niets mist uit communicatie- en marketingland.