Vraag

Ontwikkel een campagne voor het opleidingsbedrijf Rijnmond-Bouw, met als doel om het aantal aanmeldingen te laten stijgen en ambitieuze, nieuwe bouwprofessionals verder te helpen.

Aanpak

We zijn het aanspreekpunt voor alle marketing- en communicatievraagstukken van zowel Rijnmond-Bouw als Baas in de Bouw. Door de websites, social media kanalen én de offline communicatiemiddelen te onderhouden en te verzorgen met spraakmakende content, werken wij actief mee aan het realiseren van de doelen van onze opdrachtgever. Bijvoorbeeld nieuwe flyers en brochures (van strategie tot ontwikkeling), succesvolle Facebookcampagnes en natuurlijk up-to-date social media kanalen.

Resultaat

Het aantal leerlingen bij Rijnmond-Bouw is met grote aantallen gegroeid; een resultaat waar zowel wij als de opdrachtgever ontzettend trots op is. Leerlingen die liever met hun handen werken en aan de slag willen in de bouw, krijgen hier ruimte voor hun eigen toekomst.

Maandelijkse nieuwsbrief!Schrijf je in zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en niets mist uit communicatie- en marketingland.