SPORTPUNT GOUDA JAARVERSLAG

In samenwerking met AllesOnline

Vraag

Ontwikkel een jaarverslag voor Sportpunt Gouda, dat qua tekst en vormgeving vernieuwend en uniek is. Met als doel om geïnteresseerden op een positieve en eerlijke manier te informeren over alles wat Sportpunt Gouda het afgelopen jaar heeft gedaan.

Aanpak

We grepen deze opdracht met beide handen aan, samen met onze relatie AllesOnline. We bedachten het concept, begeleidden het project en waren verantwoordelijk voor de redactie. De vormgeving is ontwikkeld door AllesOnline.

Het thema werd ‘De successenlijn’, een letterlijke groene draad door het jaarverslag. Aan deze draad zijn recordaantallen van bezoekers, geslaagde evenementen, nieuwe initiatieven en andere successen opgehangen. Geïllustreerd met foto’s, grafiekjes en leuke weetjes (bijvoorbeeld het aantal verkochte ijsjes in de zomer).

Resultaat

Het resultaat mag er zijn: we creëerden een uniek jaarverslag, in vormgeving én in tekst. De reacties over dit verslag zijn dan ook lovend geweest.

Maandelijkse nieuwsbrief!Schrijf je in zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en niets mist uit communicatie- en marketingland.