SPORTPUNT GOUDA

In samenwerking met AllesOnline

Vraag

Help SPORT.GOUDA met de online en offline communicatie: van flyers, brochures en posters tot contentmanagement op de website en social media (Facebook en Twitter).

Aanpak

Samen met onze partner AllesOnline sturen we op locatie de marketing en communicatie aan. We houden de website up-to-date en verzorgen social media kanalen, nieuwsbrieven, flyers, brochures, posters en meer. We denken creatief mee over marketingactiviteiten en sturen de promotie aan. Voor een video benaderden we een filmbedrijf en begeleidden het project van A tot Z. En met resultaat: een creatieve video met een duidelijke boodschap en positieve reacties.

Resultaat

Een mooi recentelijk project was het realiseren van een video voor het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Om het toernooi sportief en leuk te houden, zijn de vijf Goudse gouden regels opgesteld. In deze regels staat fairplay centraal: voor de deelnemers, toeschouwers én ouders. Sven van Beek, speler bij Feyenoord, speelt de hoofdrol in de video.

Maandelijkse nieuwsbrief!Schrijf je in zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en niets mist uit communicatie- en marketingland.