Dit zeggen onze opdrachtgevers.

Voor ons zijn verantwoordelijkheid, snel schakelen en professionaliteit belangrijke elementen in een samenwerking. Guts & Glory voldoet volledig aan die behoeften. Het is een verademing om te ervaren dat de betrokkenheid van kopers via social media sterk is toegenomen. En wij zelf tijd voor andere taken overhouden.

Ruud Kruip
Ontwikkelaar Dura Vermeer Bouw Zuid West BV

Via mijn voorganger kwam ik in contact met Guts & Glory. Samen hebben we Baas in de Bouw opgericht, een opleidingscampagne gericht op jongeren. Daarnaast ondersteunen ze ons met social media, evenementen, beurzen en offline communicatiemiddelen zoals folders, banners en brochuresWe zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Guts & Glory. Dat vertel ik aan iedereen. Of ze het nou wel of niet willen horen, dat maakt mij niet uit.

Frank Knotter
Rijnmond-Bouw

Op de valreep bedachten we dat we wat ‘wilden’ met marketingcommunicatie voor een grote commerciële kans. Ad hoc betrokken wij Guts & Glory bij dit traject. In no time hebben zij het concept bedacht en omgezet naar een campagne website, communicatiedragers en marketing automation. Ook al was het op het laatste moment; niets was te veel en ik heb de samenwerking als prettig ervaren.

Léon van der Eijk
Triple Balance

Guts & Glory verzorgt de artikelen op onze website en schrijft de maandelijkse nieuwsbrief. Ze zijn flexibel, creatief en gemotiveerd. Ik ben erg tevreden over het contact met het team. Van alle samenwerkingen die ik met bureaus heb gehad, springt Guts & Glory er echt uit.

Aron Reek
OVVICE

Snel, proactief handelen en een creatieve geest. Waar wij zelf in tijd en expertise tekortkomen, pakt Guts & Glory dat perfect op. We zijn zeer tevreden over de tone-of-voice en vakkundigheid van de posts van WTC Utrecht. Zeker aan te raden!

Martijn van Rosmalen
CBRE Global Investors

Wij zijn enorm blij met de website die Guts & Glory voor ons heeft ontworpen. Van tekst tot realisatie. Zelfs de fotoshoot hebben zij in house voor ons geregeld. Dat wij samen in OVVICE Rotterdam gevestigd zijn, maakte de samenwerking natuurlijk extra efficiënt! Daarbij houdt Guts & Glory de lijnen kort en hanteert het team een persoonlijke en snelle aanpak. Een echte Rotterdamse aanrader!

Udo Weggeman & Andre Kempenaars
Unisun Energy

Guts & Glory luistert goed naar wat een bedrijf wil en haalt hun kernkwaliteiten écht naar boven. Sinds de samenwerking presenteren we ons op een manier die recht doet aan onze identiteit en die aansluit op de lokale doelgroep. De korte lijntjes, toegankelijkheid en professionaliteit staan hierbij centraal.

 

 

Annemiek Reuters
Credion Rotterdam Rijnmond KvO

Maandelijkse nieuwsbrief!Schrijf je in zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en niets mist uit communicatie- en marketingland.