Advies, strategie & concept

marketing communicatieadvies

Je kunt niet niet communiceren. Alles is communicatie. Doe jij het niet, dan doen anderen het wel voor je. Met alle gevolgen van dien. Het is maar een greep uit een zee aan argumenten om jouw communicatie goed op orde te hebben. Welke middelen heb jij nodig en hoe zorg jij voor relevante content? Hoe zet je die het best in en waar? Daar rolt steevast een hands-on plan uit waar je iets mee kunt of waar wij voor jou iets mee kunnen. Want wij zijn daar van, van communicatie.

contentstrategie

Dus content is king. Maar hoe bestijgt die king nu het best zijn troon? Hoe zetten we die content in? Social media speelt een grote rol en dient ook vaak als vehikel voor verspreiding. De gouden koets zo je wilt. Maar vergeet ook offline niet. Magazines, folders, brochures. On- en offline is nog steeds een goed huwelijk en wij kennen het geheim. Zullen we het doorvertellen?

branding & positionering

Onderscheidend zijn. Dat willen we allemaal. Hoe laat je nu goed zien dat je er bent? Hoe onthoudt jouw doelgroep wie je bent en hoe wil je gezien worden? Wij helpen jou er graag mee. Met diverse marketingactiviteiten zorgen wij ervoor dat je merk waardevol(ler) wordt. Zodat je wordt gezien en wordt onthouden.

Conceptontwikkeling

Er staat iets op stapel. Een event, een project, een lancering, een magazine. Je hebt er alleen nog een rode draad voor nodig. Iets waar je alle communicatie aan op kunt hangen. Guts & Glory ademt creativiteit. Net even anders denken, kijken en zien. Daar liggen de pareltjes. Hebben we beet dan presenteren we onze plannen. Aan de hand van een uitgekiende strategie, plan van aanpak en begroting.

Storytelling

Graag. Omdat we geloven in een goed verhaal. En in goede tekst. En omdat we niet kunnen wachten om dat ook aan jou te laten zien. Dus is er wat vertellen? Wij maken er graag een mooi verhaal van. En is er geen verhaal? Dan maken we daar graag een mooie tekst van. Verhalen zijn overal, je moet ze alleen even opschrijven. Waarom bestaat jouw bedrijf, product of dienst? Wat is het verhaal er achter? We halen het er uit en vertellen het door. Wie zijn jouw medewerkers? Wat beweegt ze? Laat ze aan het woord. Want die medewerkers: dat is jouw bedrijf. Wie maken jouw product? Hoe doen ze dat? Laat ze zien. Zij maken het mogelijk. Voor wie is jouw dienst eigenlijk? Ken je ze? Spreek je ze wel op de juiste manier aan? Sluit jouw boodschap wel aan op hun behoefte? Een goed verhaal is essentieel voor de organisatie. Een goed verhaal, een krachtige tekst, de juiste slogan ráákt. Wij hebben die kennis in huis en schrijven jouw story, blog, interview, tekst of content met lef en liefde.

Hoe we dat doen

inhouse

full service

strippenkaart

quick-scan

training / advies

Meer weten? Neem contact op!

Maandelijkse nieuwsbrief!Schrijf je in zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en niets mist uit communicatie- en marketingland.