Creatie & productie

websites

Je online identiteit, etalage en visitekaartje. Een (potentiële) klant of opdrachtgever zoekt een product of dienst via internet. Dan is het zaak dat jouw website aantrekkelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Inclusief tone of voice, beeldmateriaal en SEO (Search Engine Optimization)/SEA (Search Engine Advertising). Wij zorgen ervoor dat jouw online identiteit matcht met jouw kernwaarden.

magazines & brochures

De wereld beweegt zich tegenwoordig veel online. Hierdoor wordt de ‘echte’ wereld weleens vergeten. Niet door ons. Wij geloven in de ultieme combinatie tussen online en offline. En hoe belangrijk het is om mensen offline aan je te binden. Denk aan folders, brochures of een (bedrijfs)magazine. En als je het wilt, kunnen we die voor je digitaliseren. Zo maak je gebruik van het beste van beide werelden.

huisstijlen & logo’s

onmiskenbare uitstraling van binnen en naar buiten. Het ontwikkelen en vormgeven van een huisstijl die past alsof het voor je is gemaakt. O, wacht dat is ook zo. Doen we met liefde. Net als spraakmakende pay-offs, slogans of headers.

Video, fotografie & animatie

Fotografie zegt meer dan 1000 woorden. Bewegend beeld wordt 600.000 x sneller beter onthouden dan tekst. Zet ijzersterk beeld in op je website, in je presentatie en op je social media. Maak een video om een ingewikkelde boodschap begrijpelijk te maken. Gebruik fotografie om je content onweerstaanbaar te maken. Hoe dat moet? Geen zorgen. Van camera tot regisseur, van Photoshop tot Youtube: wij regelen het.

tekstschrijven

Wij zijn The Content Company. Het schrijven van teksten doen we al sinds we van woorden zinnen kunnen maken. Het schrijven van een goede tekst is niet makkelijk. Hoe komt iets over? Wat wil je zeggen? Tegen wie wil je het zeggen. En dan ook nog eens in de tone of voice van jouw onderneming of organisatie. Dat vereist tijd, know-how en creativiteit. Wij maken die tijd en vinden de juiste woorden voor jouw teksten. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Hoe we dat doen

inhouse

full service

strippenkaart

quick-scan

training / advies

Meer weten? Neem contact op!

Maandelijkse nieuwsbrief!Schrijf je in zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en niets mist uit communicatie- en marketingland.