Implementatie & onderhoud

Social media management

Social Media rules en Content is King. Je kent de kreten ongetwijfeld. En het mooie is: het is nog waar ook. Nee, Facebook is nog lang niet dood. Sterker nog: de inzet van Social Media levert je gegarandeerd wat op. Maar wie maak je daar ‘even’ voor vrij? En wat moet je in hemelsnaam de cloud in slingeren? En waar? Daar hebben wij dus kaas van gegeten; zelfs de gaten. Niemand voor de job? Wij solliciteren graag! We vertellen je graag hoe we dat voor je regelen. Van intake tot evaluatie, wij zijn er voor je.

Website onderhoud

Je website is als je huis, maar dan online: het is nooit af. De veiligheid van je website hangt af van het updaten van plugins en systeemvereiste updates. Door je website continu te onderhouden zorg je voor een snelle en gezonde website. En een website die wordt gevonden door Google. Alleen maar pluspunten. Dat onderhoud doen wij voor je. Heb jij geen omkijken naar.

bloggen, redactionele artikelen, persberichten

Wie schrijft die blijft. Een constante stroom van content zorgt voor een gezonde website. Een website die wordt gevonden. Wat voor artikelen zijn relevant voor je bezoekers? Hoe kun je je bezoekers helpen? En op je website houden? Hoe kun je ze aan je binden? Die constante stroom van content snappen wij. Helpen wij je graag mee.

E-mailmarketing

Het lijkt een beetje old school inmiddels, maar toch is het nog steeds een graag geziene gast in de marketing- en communicatiemix. De nieuwsbrief. Digitaal natuurlijk, dat wel. Maar niet meer zoals vroeger met een overload aan informatie. Gebruik ‘m als trigger. Als middel om jouw doelgroep naar website of blog te krijgen, om daar een aankoop te doen of om te informatie te vergaren. Echt, het werkt nog steeds en wij helpen je er graag bij.

Advertising

Nieuwerwets adverteren. Met inzicht in statistieken. Weten wat je investering heeft gedaan. Adverteren op Facebook, Instagram en LinkedIn. Het inrichten van de advertentie op de juiste manier voor het juiste kanaal. Instagram kent een andere doelgroep dan LinkedIn. Wij hebben de doelgroep in het vizier en regelen het graag voor je. Met resultaat. Appeltje, eitje.

Hoe we dat doen

inhouse

full service

strippenkaart

quick-scan

training / advies

Meer weten? Neem contact op!

Maandelijkse nieuwsbrief!Schrijf je in zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en niets mist uit communicatie- en marketingland.