Ons verhaal.

Zonder je gebekte, slimme zusje wordt het wel stil in huis.

Guts & Glory, een marketingcommunicatiebureau waar creativiteit de basis is. We adviseren, vullen de koers samen met je in, we maken spraakmakende content, innovatieve producties, online, offline en op live events.

Creatie zit in onze genen. Daarvandaan zijn we begonnen. In tekst en in beeld. Altijd helder en met resultaat voor ogen. We werken niet voor je, maar met je. Dan kunnen we meedenken, inspringen en initiatief nemen. Vaak al voordat jij eraan had gedacht. Hand in hand, dan komen we ver. Ook, of misschien wel juist als je denkt dat jouw product of dienst lastig uit te leggen is.
We maken het helder. Daarvoor is soms ‘guts’ nodig. Ook van jou.

Wij zijn jouw gebekte, slimme zusje. We zijn het bureau aan jouw kant. Guts & Glory heeft net even wat meer lef, kleurt niet altijd binnen de lijntjes, maar vaak ook erop. We zoeken andere invalshoeken en gaan het echte verhaal niet uit de weg. We zijn eerlijk, scherp, soms een beetje brutaal, soms een luis in de pels, maar altijd betrokken, liefdevol omarmend.

Het zusje dat naast je staat, schouder aan schouder. Het zusje dat je kunt vertrouwen. Ze roept niet zomaar wat. Ze denkt na, ze kent je. Uiteindelijk wil je resultaat. Dat wil Guts & Glory samen met jou bereiken. Samen bepalen we de koers, passen hem gedurende de reis aan waar dat nodig is. Als jij het goed doet, doen wij het goed.

We pakken het grondig aan. We beginnen niet zomaar. Geen half werk. We beginnen bij de basis, het DNA van je bedrijf. Weet je dat maar moeilijk te omschrijven, dan helpen we je daarbij. Jouw organisatie onderscheidt zich van anderen. Jouw verhaal is uniek. Maar je moet het wel helder hebben. Het is de onderlegger van alles waar je organisatie voor gaat en voor staat. De onderlegger voor jouw marketingcommunicatie. No guts, no story. Niet verscholen achter jargon, lastige zinsconstructies en pretenties. Echt! Wij denken dat juist dat ons doel is.

We willen met de echte invulling van jouw verhaal je bedrijf laten floreren. We willen jou onderscheidend laten zijn. En op die bijzondere, eigen invulling van jouw marketingcommunicatie en op het resultaat dat erbij hoort, ben jij trots.

En kan dat ook zonder Guts & Glory? Misschien wel, zo eerlijk zijn we ook. Maar dan mis je wel je leuke, gebekte, intelligente zusje. En dan is het wel meteen stil in huis.

Maandelijkse nieuwsbrief!Schrijf je in zodat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en niets mist uit communicatie- en marketingland.